Seler naciowy Goldgelber 2 0.50g - Nasiona - W. Legutko
Seler naciowy Goldgelber 2 0.50g - Nasiona - W. Legutko
W magazynie
Stan na magazynie: duża ilość

Seler naciowy Goldgelber 2 0.50g

Wybierz wariant:
5,50 zł

Seler naciowy - Apium graveolens var.dulce - Goldgelber 2 - 0.50g

cena jednostkowa -> 1100.00 zł / 100 g

Kod: 01-WA-00009244-STR-0.50G

Dostawa od: 10,99 zł

Odmiana wczesna. Częścią jadalną są grube, mięsiste, aromatyczne, żółtozielone ogonki liściowe, długość ok. 20 cm, które spożywa się na surowo. Seler naciowy udaje się na glebach próchniczych, wilgotnych. Wysiew do skrzynek lub na palety pod osłonami w lutym - marcu. Wysadzać do gruntu w maju, do połowy czerwca, w rozstawie 40x30 cm. Można bielić w lipcu przez wiązanie liści i opsypanie ziemią do połowy wysokośći rośliny. Nie bielony ma większą wartość. Zbiór rozpoczyna się w sierpniu i może trwać do mrozów.

Od 30 lat dostarczamy na rynek bez wątpienia najlepsze nasiona, z których korzystają klienci na całym świecie. Dzięki własnemu, akredytowanemu laboratorium każda partia nasion przechodzi gruntowne badania jakościowe zwieńczone certyfikatami. Setki nagród i medali to ukoronowanie naszej ciężkiej pracy, jednak za największą nagrodę uznajemy Wasze zaufanie do marki W.Legutko.

To dla Was codziennie pracujemy nad rozwojem naszych produktów, których w sklepie internetowym posiadamy już blisko 3 tysiące odpowiadając na coraz to nowsze zapotrzebowania, w końcu ROŚNIEMY razem.

Kolor:

zielony

Sezonowość:

dwuletnie

Termin wysiewu pod osłony:

luty , marzec , kwiecień

Termin wysiewu wprost do gruntu:

kwiecień

Termin wysadzenia na miejsce stałe:

kwiecień , maj , czerwiec

Termin zbioru:

sierpień , wrzesień , październik , listopad

Seria nasion:

Seria Tradycyjna

Opinie klientów

Brak opinii dla tego produktu.

Opinii (0)

0 na 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Jak działają opinie?
Ocenę i opinie mogą wystawić tylko klienci, którzy są zarejestrowani na e-sklepie W.Legutko.
Ocena podawana w gwiazdkach jest średnią wszystkich ocen.
Po moderacji publikujemy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.