Mieszanka zawierająca nasiona fasoli Mung,fasoli Adzuki oraz soczewicy zielonej. Kiełki te poza walorami smakowymi charakteryzują się wysoką zawartością składników wzmacniających organizm, witamin i soli mineralnych. Produkcję kiełków najłatwiej prowadzić na kiełkownicy: wypłukane nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin letnią , przegotowaną wodą. Następnie wodę zlać, nasioan przepłukać, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu. Kiełki przepłukiwać i zlewać wodę dwa razy dziennie. Po 4-6 dniach kiełki są gotowe do spożycia. Mieszankę podsmaża się na oleju, mieszając i doprawia do smaku. Świetnie nadaje się do sporządzania sałatek i jako przekąska.
Od 30 lat dostarczamy na rynek bez wątpienia najlepsze nasiona, z których korzystają klienci na całym świecie. Dzięki własnemu, akredytowanemu laboratorium każda partia nasion przechodzi gruntowne badania jakościowe zwieńczone certyfikatami. Setki nagród i medali to ukoronowanie naszej ciężkiej pracy, jednak za największą nagrodę uznajemy Wasze zaufanie do marki W.Legutko.
To dla Was codziennie pracujemy nad rozwojem naszych produktów, których w sklepie internetowym posiadamy już blisko 3 tysiące odpowiadając na coraz to nowsze zapotrzebowania, w końcu ROŚNIEMY razem.
Kolor: | |
---|---|
Seria nasion: |
Opinie klientów
Opinii (0)
0 na 5
Podobne produkty
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Brak opinii dla tego produktu.