Kuchnie świata Bazylia Siam Queen 1g - Nasiona - W. Legutko
Kuchnie świata Bazylia Siam Queen 1g - Nasiona - W. Legutko
W magazynie
Stan na magazynie: duża ilość

Kuchnie świata Bazylia Siam Queen 1g

Wybierz wariant:
(4.3)
3,70 zł

Kuchnie świata - Bazylia właściwa - Ocimum basilicum - Siam Queen - zielony - 1.00g

cena jednostkowa -> 370.00 zł / 100 g

Kod: 01-ZI-00000841-KŚ-1.00G

Dostawa od: 10,99 zł

ZUPA TAJSKA

- kilka liści bazylii tajskiej

- 2 łyżeczki oleju

- 1 łyżeczka tartego imbiru

- 250 ml bulionu

- 200 g filety z dorsza

- 1 łyżeczka soku z limonki

- 1 łyżeczka cukru trzcinowego

- 1 łyżeczka sosu rybnego

- 1 papryczka chili

- 200 ml mleka kokosowego


W garnku podgrzać olej, dodać imbir, wlać bulion, mleko kokosowe i zagotować. W międzyczasie dodać sok z limonki, cukier, sos rybny i kilka listków bazylii. Gotować przez 3 minuty. Do lekko dotującego się wywaru włożyć pokrojone filety. Gotować bez przykrycia na małym ogniu przez ok 5min. dodając sól do smaku. Doprawić papryczką chili. Podawać z ugotowanym ryżem i udekorować bazylią.


Od 30 lat dostarczamy na rynek bez wątpienia najlepsze nasiona, z których korzystają klienci na całym świecie. Dzięki własnemu, akredytowanemu laboratorium każda partia nasion przechodzi gruntowne badania jakościowe zwieńczone certyfikatami. Setki nagród i medali to ukoronowanie naszej ciężkiej pracy, jednak za największą nagrodę uznajemy Wasze zaufanie do marki W.Legutko.

To dla Was codziennie pracujemy nad rozwojem naszych produktów, których w sklepie internetowym posiadamy już blisko 3 tysiące odpowiadając na coraz to nowsze zapotrzebowania, w końcu ROŚNIEMY razem.


Kolor:

zielony

Stanowisko:

słoneczne

Sezonowość:

jednoroczne

Seria nasion:

Kuchnie Świata

Opinie klientów

Brak opinii dla tego produktu.

Opinii (3)

4.3333333333333 na 5
5
33%
4
67%
3
0%
2
0%
1
0%

Jak działają opinie?
Ocenę i opinie mogą wystawić tylko klienci, którzy są zarejestrowani na e-sklepie W.Legutko.
Ocena podawana w gwiazdkach jest średnią wszystkich ocen.
Po moderacji publikujemy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.