Produkcja kiełków w kiełkownicy. Nasiona namoczyć na 2-3 godziny w letniej wodzie. Następnie przepłukać kilkakrotnie czystą wodą i równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Kiełkownicę uzupełnić wodą do poziomu siatki. Przez kolejne dni należy dwa razy dziennie przepłukać (podlać) kiełkujące nasiona oraz wymieniać wodę w kiełkownicy. Po 10-14 dniach kiełki są gotowe do spożycia.
Specyfikacja jest niedostępna.
Opinie klientów
Opinii (0)
0 na 5
5
4
3
2
1
Jak działają opinie?
Ocenę i opinie mogą wystawić tylko klienci, którzy są zarejestrowani na e-sklepie W.Legutko.
Ocena podawana w gwiazdkach jest średnią wszystkich ocen.
Po moderacji publikujemy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.
Podobne produkty
Brak opinii dla tego produktu.