Seler naciowy Plein blanc Pascal 0.50g - Nasiona - W. Legutko
Seler naciowy Plein blanc Pascal 0.50g - Nasiona - W. Legutko
W magazynie
Stan na magazynie: duża ilość

Seler naciowy Plein blanc Pascal 0.50g

Wybierz wariant:
5,50 zł

Seler naciowy - Apium graveolens var. dulce - Plein blanc Pascal - 0.50g

cena jednostkowa -> 1100.00 zł / 100 g

Kod: 01-WA-00009431-STR-0.50G

Dostawa od: 10,99 zł

Częścią jadalną są grube, mięsiste, aromatyczne ogonki, liście osiągające wysokość 40-70 cm i szerokość 3-4 cm. Seler naciowy udaje się na glebach próchniczych wilgotnych. Wysiew do skrzynek lub na palety pod osłonami w lutym, marcu. Wysadzać do gruntu w maju do połowy czerwca, w rozstawie 40 x 30 cm. Można bielić w sierpniu przez wiązanie liści i obsypanie ziemią do połowy wysokości rośliny. Nie bielony ma większą wartość. Zbiór rozpoczyna się we wrześniu i może trwać do mrozów.

Od 30 lat dostarczamy na rynek bez wątpienia najlepsze nasiona, z których korzystają klienci na całym świecie. Dzięki własnemu, akredytowanemu laboratorium każda partia nasion przechodzi gruntowne badania jakościowe zwieńczone certyfikatami. Setki nagród i medali to ukoronowanie naszej ciężkiej pracy, jednak za największą nagrodę uznajemy Wasze zaufanie do marki W.Legutko.

To dla Was codziennie pracujemy nad rozwojem naszych produktów, których w sklepie internetowym posiadamy już blisko 3 tysiące odpowiadając na coraz to nowsze zapotrzebowania, w końcu ROŚNIEMY razem.

Kolor:

zielony

Sezonowość:

dwuletnie

Termin wysiewu pod osłony:

luty , marzec , kwiecień

Termin wysiewu wprost do gruntu:

kwiecień

Termin wysadzenia na miejsce stałe:

kwiecień , maj , czerwiec

Termin zbioru:

czerwiec , lipiec , sierpień , wrzesień , październik

Seria nasion:

Seria Tradycyjna

Opinie klientów

Brak opinii dla tego produktu.

Opinii (0)

0 na 5
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Jak działają opinie?
Ocenę i opinie mogą wystawić tylko klienci, którzy są zarejestrowani na e-sklepie W.Legutko.
Ocena podawana w gwiazdkach jest średnią wszystkich ocen.
Po moderacji publikujemy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.